Så går operationen till

Vägen till dina nya bröst börjar med att vi ses på en konsultation på mottagningen. På mötet pratar vi om dina önskemål och dina förutsättningar. Du har möjlighet att ställa frågor och titta, känna och klämma på olika implantat. Du får prova och välja vilka bröstimplantat du ska ha. Jag förklarar hur operationen går till och hur implantaten och dina förutsättningar samspelar till ett slutresultat.

I väntan på operation. Under tiden mellan vårt möte på mottagningen och operationen har du möjlighet att fundera och läsa på. Om du har frågor är du välkommen att mejla mig och vi kan även höras på telefon. Om du känner att du vill träffas igen eller prova implantat igen så bokar vi extra mottagningsbesök.

Under operation på kliniken

Dr Örjan Gribbe är din guide genom hela resan för att färden ska bli trygg och resultatet som du tänkt dig. Vill du veta mer om förberedelserna inför operationsdagen eller hur operationsdagen ser ut? Klicka på länken nedan för att läsa mer.

Återbesök efter operationen

Här kan du läsa mer om vad du behöver tänka på när du åkt hem från operationen samt vad vi kommer gå igenom på de olika återbesöken.