Om oss

Välkommen till en värld där bröstestetik står i centrum. Vi är med dig på resan mot dina drömbröst. Från början till slut. Från första mötet, konsultationen till slutkontrollen. Oavsett om du är ute efter små, nätta, eleganta och sportiga bröst eller större, yppiga och kurviga bröst så hjälper vi dig.

Dr Örjan Gribbe

Dr Örjan Gribbe är din guide genom hela resan för att färden ska bli trygg och resultatet som du tänkt dig. Ofta så går det att skapa just de bröst som du som patient önskar dig. Att välja att få brösten opererade är ett viktigt beslut som kräver noggrant övervägande.

Att välja rätt plastikkirurg som utför operationen är minst lika viktigt. Denna plastikkirurg är den person som du träffar på mottagningen och som du tillsammans med kommer fram till vilka bröst du vill ha. Det är alltid en person, inte en klinik som utför operationen. Det är en person som håller i kniven och som syr. Välj denna person med omsorg.

Patientrum på kliniken

Erfarenhet

Under tiden som rekonstruktiv plastikkirurg på Karolinska sjukhuset i Stockholm utförde Dr Gribbe många bröstoperationer som till exempel bröstförminskningar och bröstrekonstruktioner efter cancer. Dr Gribbe har sedan varit estetisk plastikkirurg i över 16 år och har under den tiden specialiserat sig på estetiska bröstoperationer. Det innebär att Dr Gribbe under 20 års tid träffat kvinnor på konsultation, operation och återbesök i samband med deras bröstoperationer.