Bröstförstoring Konsultationen

- mötet där vi förstår varandra och kommer överens

Inför en bröstförstoring träffas vi på mottagningen på en konsultation. Konsultationen är ett viktigt möte för dig som patient och för mig som plastikkirurg där vi pratar om vilket resultat du önskar och går igenom dina förutsättningar. Du får prova ut vilka implantat du ska ha och jag hjälper och guidar dig. Jag går igenom hur du förbereder dig för operationen, hur operationen går till och vad som sker efter operationen.

Dr Gribbe som sitter under konsultation

Vid konsultationen inför en bröstförstoring så är utprovningen av implantaten ett mycket viktigt moment. Det behövs här lyhördhet, tålamod och erfarenhet hos plastikkirurgen. Den metod jag utvecklat under 16 års tid gör dig som patient delaktig, trygg och välinformerad. Om även bröstlyft eller bröstförminskning är aktuellt så förklarar jag hur detta går till och vad du har att förvänta dig av resultatet.Konsultationen inför din bröstförstoring är det som lägger grunden till att du ska bli nöjd med resultatet. Det är viktigt både för dig som patient och för mig som plastikkirurg att den sker utan stress och med tillräckligt med tid avsatt.

Dr Örjan Gribbe

Jag har valt att ha lite längre konsultationer (45 minuter) då jag vill ge dig lugn och ro att välja implantat och för att du ska känna att du fått svar på alla dina frågor. Om tiden ändå inte räcker till så kan vi ses igen och jag finns även tillgänglig för frågor på mejl och telefon.

Jag vill att du ska vara helt trygg, att du får svar på alla dina frågor och att du känner dig säker inför ditt beslut. Har du fler frågor efter en konsultation kan du boka ett mottagnings eller videobesök nedan.