Om oss

Utbildning & erfarenhet

Den erfarenhet som detta givit är svår att sätta ord på. Man brukar prata om att man som läkare utvecklar en “klinisk blick” när man varit verksam ett längre tag och träffat många patienter. Man kan hos Dr Gribbe kalla det för en gedigen “estetisk blick” i mötet med patienterna på mottagningen och under bröstoperationerna. En kompetens som kommit långsamt och som utvecklats och mognat år efter år.

Dr Gribbe är född och uppvuxen i Stockholm. Han utbildade sig till läkare vid Karolinska Institutet och efter detta till plastikkirurg vid Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm.

På Karolinska var Dr Gribbe verksam som rekonstruktiv plastikkirurg inom till exempel rekonstruktioner efter cancer i ansiktet och brösten.

Dr Gribbe har även disputerat inom plastikkirurgi och fysiologi vid Karolinska Institutet.Under tiden som doktorand undervisade han regelbundet i bland annat ämnet fysiologi och utnämndes ett år till bästa läraren på sjukgymnastutbildningen.

De senaste 16 åren har Dr Gribbe ägnat sig åt privat, estetisk plastikkirurgi på heltid och han har utfört cirka 7 000 operationer inom bröst- och kroppsformande kirurgi.

Dr Gribbes arbetssätt kännetecknas av högsta kvalitet, tillgänglighet före och efter ingreppen vilket ger välinformerade, trygga och nöjda patienter.